Täytyy kyllä myöntää, että ihan hieno viikonloppu SM-kisojen suhteen! Naisten sarjan kisani jäi hieman harmittamaan, kun jäin pisteen päähän finaalirajasta, mutta Sepi pelasti lauantaipäivän ampumalla yleisen sarjan finaaliin omalla kisaennätyksellään! Finaalissa jännitys vei ehkä voiton, mutta hieno saavutus ampua yleisen SM-finaalissa! Viikonlopun kruunasi meikäläisen eilinen peruskilpailu. Sivusin N24-sarjan epävirallista SE:tä 393 ja lähdin finaaliin ensimmäistä kertaa urani aikana ykkösenä. Etumatkaa kakkoseen oli turvalliset kuusi pistettä.

Finaalissa jännitti ihan älyttömästi ja finaalin tulos oli sen mukainen, 99,1. Mutta lopulta voitin N24-sarjan Suomen mestaruuden 7,7 pisteen erolla toiseen. Kyseessä oli ensimmäinen SM-kulta mulle. Hopea- ja pronssimitaleita löytyy kaapista jo ihan reilusti, mutta se kultainen on eiliseen asti puuttunut. Voin sanoa, hyvältä tuntuu. En olekaan enää se "ikuinen kakkonen"

Vierumäeltä ajettiin Äänekoskelle hakemaan koiria hoidosta ja vastassa olikin melkoinen tervetulokomitea. Juotiin mitali- ja finaalipaikkakahvit ja saatiin Sepin kanssa kotiintuomisiksi vielä ihania kukkia!

Suurkiitokset vielä kerran kaikille meitä onnitelleille! Onnitteluja on nimittäin saatu paljon

Onnenkantamoiset eivät kuitenkaan tainneet loppua vielä tuohon ammuntaan... Nimittäin sain äsken puhelun, jonka aikana minulle tarjottiin ns. kunnon töitä koko loppukevääksi ja enhän minä moisesta voinut kieltäytyä. Virallinen päätös työpaikasta tulee kuitenkin vasta myöhemmin tällä viikolla.