Joulu oli ja meni, vuosikin vaihtui ja Milli on taas mukana menossa Vesannolla

Jouluaatto oltiin Isojoella ja ihmeteltiin pikku-Joannan kanssa käsiä. Ne kun olivat selvästi omasta kehosta löytyneet. Joulupäivänä suunnattiin Äänekoskelle ja siellä oltiinkin sitten vähän pitempään, kun käytiin Tikkakosken sarjakisoissa yrittämässä paluuta arkeen joulun laiskottelun jäljiltä. Suklaata on tullut ahdettua niin jouluna kuin sen jälkeenkin oikein olan takaa, kun välipäivinähän joulusuklaat olivat alennuksessa ja eräät tarjoushaukat innostuivat niitä ostamaan...  Koiratkin saivat joululahjaksi upeita luita ja Milli sai erityislähetyksenä koiran leivoksen, kiitos siitä vielä Taitalle ja taustajoukoille!

Uusivuosi vietettiin Vesannolla verhot kiinni ja televisio täysillä, kun Mosku-rukka ei tuosta ilotulituksesta niin välitä. Milliä valot ja pauke ei tuntunut haittaavan, vaikka naapurista tuli raketti suoraan meidän yläpuolelle, kun oltiin Millin kanssa ulkona. Välillä tuntui aika hurjalta tuo pauke kyllä itsestäkin, kun näin keskustassa raketteja ampuivat. Aikaisemmat vuodet olen aina ollut sen verran sivummassa uudenvuoden vietossa, että raketit on ammuttu pellolle. Olipa meillä kuitenkin sen puoleen mukava uusivuosi, että Sepin kanssa mentiin kihloihin.  Täytyy varmaan vaan Sepin sormus käydä vaihtamassa vielä vähän pienempään, sillä tuo ei tunnu pysyvän sormessa yhtään. Tänäänkin kuulemma jo kahdesti irronnut, kun oli ottanut hanskan kädestään...

Joululomaa on jäljellä vielä tämä viikko ja viikonloppuna olisikin Millin kanssa lähtö Kajaaniin näyttelyyn. Ilmeisesti meille on viikonloppuna tulossa lisäksi jahti-vieraita, joten viimeiset lomapäivät eivät pääse muodostumaan pitkäveteisiksi!